Първоначално публикувано от eproHD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко ремонт по задното окачване на Алфа 147
Collapse
X
-
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
-
Е тук единствено мога да отида на сервиз, вече питах ще ми струва 90-100 €Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеКолега,ти на тая кола и разказа играта бе човек,шапка ти свалямЯвно ти прави удоволствие да бъзикаш туй-онуй,но ако те чете някой начинаещ,никога няма да си купи алфа,за жалост...
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеНещо предвид ? Сподели
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЗа 100 евра и аз бих се изчанчил да ти ги сменя. Но като знам какъв може да го ядеш, по-добре в сервизAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЗа 100 евра и аз бих се изчанчил да ти ги сменя. Но като знам какъв може да го ядеш, по-добре в сервиз
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Щангите ще са залепнали за болтовете, болтовете, ще са залепнали за амортисьора
Трябва си бой с чука и избивач. Смених моите миналата седмица на 156ца . Сменях ги защото ми беше разкрачена задница, е не е от това, но тампоните на старите бяха се разлепили. Още не знам от какво е разкрачена, но ще сменя профилактично тампоните на стаб щангата и там се разпробиват като на предната. Имаше леко потропване отзад от дясно при слизане от тротоар което изчезна, а нямаше луфтове на ръка когато хванеш колелото. Подобри се и стабилността, а не съм правил реглаж, но имах едно подмятане (явно в разлепените тампони )
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеЩангите ще са залепнали за болтовете, болтовете, ще са залепнали за амортисьора
Трябва си бой с чука и избивач. Смених моите миналата седмица на 156ца . Сменях ги защото ми беше разкрачена задница, е не е от това, но тампоните на старите бяха се разлепили. Още не знам от какво е разкрачена, но ще сменя профилактично тампоните на стаб щангата и там се разпробиват като на предната. Имаше леко потропване отзад от дясно при слизане от тротоар което изчезна, а нямаше луфтове на ръка когато хванеш колелото. Подобри се и стабилността, а не съм правил реглаж, но имах едно подмятане (явно в разлепените тампони )
Колкото до разкрачването - иди на стенд ходова част с включена задница
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеТо в задници май само амортисьорите са различни. Дай съвет къде в София могат да ми направят реглаж, и преди съм й правел реглаж и все си стои разкрачена .. особено с дясното колело.
Но наистина страничния наклон не можеш го регулира. Но ще разбереш от какво идва
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеЩе разбере в сервиз, ако само реглажи правят се съмнявам. Или поне това показва личният ми опит.
Comment
Comment